Tuesday, December 13, 2011

bintangbintanghati #part2

assalammualaikum dan salam ceria semua :) sehat?semoga anda semua sehatsehat dan sentiasa dibawah lindungan Ya Rabb..sudah bace entry sebelum nih?ecehhh,hamba nak sambung kisah entry yang lepas nih..hehe..almaklumlah,ade insaninsan yang berkecil hati kerana hamba takde tulis pasal mereka..demi menjaga hati semua pihak,so hamba mai membebel lagi la nampaknya la..haha...sebenarnya,ramai lagi bintangbintang hati hamba nun di PJB sana..tapi kepada yang terpilih masuk dalam blog hamba,kene bersyukur lah sebab anda terpilih dalam ramairamai tuh..hahaha< poyo sebentar!haha>..okay,daripada melalutlalut ntahpape baik hamba memperkenalkan siapa pula 2#bintangbintanghati kali nih


comel kan yang bershawl hitam tu?itulah roomate hamba yang baikhati..rajin..bijak..pandai masak lagi tuh tau..memang superb lah die nih..eh,lupa lak nak bagitau nama die..nama die Siti Fatimah binti Salleh..tapi hamba punya rock panggil die mama..sukehati je kan?tapi okay je la..die pun restu..siap dengan boyfren die hamba panggil papa..power tak?main redah je kan..haha..die pendiam la tak macam hamba nih..suke membebelbebel..tapi dalam diamdiam die tuh berisi..sekali bersuara amek kau..semua diam..kelu seribu bahasa..power kan die?jagejage lah..haha


mama,take care!pnjg umur jumpa lagi kite..syg awak :)


inilah jantung hati roomate hamba.,Mohammad Khamim bin Esmon atau nama glamournya Mok..semoga berbahagia ye :)



ouhh..meneruskan pulak perjalanan kita untuk kenalkenal sama YDP JPKK kesayangan ramai nih..nama sebenar Mohamad Shafiq bin Mohmad Yusop<betul tak ejaan die erk?sorry bos..lupa laa..haha>nama glamour,nama facebook die Scha Olala..berminat?add lah beliau..alang kepalang tu,boleh follow blog die haa..schafabulous..<upah scha,aku promote blog kau nih..haha>..actually,hobi die suke kumpul kawankawan baru..<haa,jagejage!haha>..hurm,die nih happy go lucky orangnya tapi sekali mengamuk habis semua di makimakinya sampai boleh menang anugerah mulut laser lah..haa,bayangkanlah kan?senang bekerja dengan die nih..otai habis..kind hearted ouhh.. haha..he loves fashion so much..that's why lah die nampak vogue sentiasa :) YDP kan?sesuai sangatlah dengan tittle dye pegang tu..haha..

cantik lah tu posing cenggitu?HAHA..tc scha,jumpe di semester 5 nanti :)


waktu kami di inspire..tengoklah pose YDP tuh..nak vogue je kan?haha

#Scha,takde gambar kau berbaju voguevogue lah dalam notebook aku nih..SORRY..semua gambar kau pakai baju subsidi kerajaan..haha..



oraitorait..ni plak mamat sengal yang sukakan dunia photography dan seorang gamers yang tega..haha..Mohammad Syahmim bin Shahperi..berkenan di hati?add lah fb die..taip je full name die maka keluarlah acc die tuhh..haa,jangan taktau die pun ade blog jugak ohhh Mim'z Talkactive ..boleh la follow blog die yang dah lame tak update tu..<upahhh!aku dah promote blog kau nih..haha>..kind hearted,friendly,rajin kott namun busy mengalahkan PM Malaysia..dahsyat kan busy die?haha..happy go lucky je sebab actually hamba tak pernah nampak die mengamuk lagi la setakat hari ni..heh,lupe nak bagitahu actually mereka bertiga nih classmate..merekamereka ni bakal graphic designer tau satu hari nanti..amin :)


khusyuk benau heh makan mcd tuh..haha..tc pakcikk,jumpe kau di semester 5 nanti :)




huihui..idea mula dah nak mengering..tangan dah start lenguhlenguh nih..hurm,sebelum hamba membebel dan melalut tak memasal lagi..baik hamba berlabuh disini dulu<ecehhh,ayat nak bombastic je..hehe>..nanti mungkin juga ade sambungan lagi pasal story bintangbintanghati ni..bersiri you alll..haha..hurm,kakakkakak ,abangabang,pakcik dan makcik sekalian,hamba nak nak mohon ampun dan maaf kira ada ade bicara hati yang mengguris hati readers semua..so take care everyone..thankyou kerana sudi singgah dan jengah blog picisan hamba nih..insyaALLAH panjng umur,idea melimpahruah,tangan rajin mengetuk keyboard kite akan jumpa lagi for the next entry..papai..salam ceria dan assalammualaikum :)



lovelove,
nazamohdnizam

8 comments:

scha fabulous said...

klaaasss ko kanzzz....

nazamohdnizam said...

biasebiase jeh..hahaa

cik cek said...

ramainya bintang2 hati poliJB ni...mana satu bintang hati Naza....meh interview ngan ibu...he he....manyak solalan nak kena jawab ni... :)

nazamohdnizam said...

wahwah..soalan boleh tahan erk?HAHA..ibu,semua pun bintangbintang hati naza.yang berkemilau dan bersinanrsinar eh belum ada lagi..haha..ngeee~

Chak!-Mim said...

oiii... x da gmbar yang hebat lagi ker uh? kat fb aku 2 berlambak2 .. kau p ilih gmbar yng aku tengah melantak jugak kan.. eee.. x sopan betull...wkakaka.

nazamohdnizam said...

Chak!-Mim : takde..saje nak letak gambar kau makan tu..nampak pelahapnya tuh..haha..sorrylah..ehh,tapi suke hati akulah pasal nih blog aku..HAHA

Qie Shakila said...

masihkah saya sebagai bintang hati awak ??? =..=

nazamohdnizam said...

Qie Shakila:
semestinyaaaa..insyaALLAH dulu kini dan selamanyaa..rinduuuuu :(