Wednesday, February 15, 2012

aucakk!!merapu sebantar :)

assalammualaikum and salam ceria buat si cantik jelita dan si tampan rupawan semua..sehat sume?hopefully sume sehatsehat dan sentiase di bwh lindungan Ya Rabb..haihhh,berkurun lamenye aku tak mencoret kat sini..auwww!rindu pulak nak membebel kat sini even hari ni aku langsung takde mende yg nak di storykan..ngeh3..nak tahu tak,actually kan byk entry tertangguh laa..tp I'm quite busy since being a practical student nih..hadoyyy..ak nak update pasal tempat praktikal aku,geng2 aku kat sini and so on lahh..tapi akan ku cuba sedaya upaya nak update sume entri yg tertangguh even isu tu dah basi..well,this is my blog kan?so suke hati aku lah nak update bila kan?hewhewhew..mesti ramai kat luar sane tertanyetanye..how's ur practical life?nah amik ni jawapan aku: "just okay je" but duduk kat rumah memang superb best sbb ape sahaja yg aku teringin nk mkn..my moms akan sediakan..perghh..amazing kan??korang ade?HAHA..aku selalu terindurindu JB tu..padahal pasir gudang tu bukan ade mende pun..bosan!!tapi aku rindu life kat sane seriously..uuwww..rindu dengan bebelan nenek yaya....rindu dengan pau en.amin..rindu nak lepak bistro dengan atin and eyma..rindu dgn masakan mama ima..rindu nak keluar makan kat kedai belakang dengan taqy..adek n cenul..rindu nak dengar eno bg ceramah..rindu nak dengar jeje mekakmekak..rindu dengar makayam jeritjerit nama aku tengah malam dr ht2..rindu dengan semuasemualah yang tertinggal kat sane..opss..sudahsudah..daripada aku melalut dengan lebih parah lagi..baik aku berhenti dulu di sini..lagipun,kejap lagi lunch time..aku nak pergi lunch sambil bergosip dengan akakakak ofis ni..ekekekeke..so fii aman Allah everyone..thanks for reading..love much.assalammualaikum :)


masa untuk menjamu selera..hihihihi..
#p/s:rindu mcd Pasir Gudang ahh :)

love,

nazamohdnizam

7 comments:

cik cek said...

Amboi...amboi...amboi....rindu kat sape....hati sape yg dah ditinggalkan kat Pasir Gudang tu...he he he...
Appppp.....jgn gosip byk2....astaghfirullahhalazzimmm....
he he...jom lepak2 kat no.299...vision home...confirm tak boring nya... :D

yaya zulkiflei said...

where is syahmim name ?

"rindu dengan driver mcd syahmim"
HAHA:)

nazamohdnizam said...

astaghfirullahalazim..banyakbanyak istighfar..rindu kat kawankawan sane la ibu..ngeh3..aik baru balik dari sane dh suh dtg lagi..hehehehe

nazamohdnizam said...

yayazulkiflei:aku tulis yg aku rindu je laa..yg tak rindu wutpe naak tulis kan?HAHAHAHA

RAJA IZZATI said...

waa . sedih plak bce blog akak. sweett !! take care kak :) sayaang akak ! nnti akak blik sini . saye buat bising laggii :)

nazamohdnizam said...

rajaizzati:take care too jeje..rindu kamu :)

Qie Shakila said...

penat baca. tak ada nama saya pun. haa~ hampa rasa.. :'( (tacink)