Sunday, February 19, 2012

bintangbintang hati #part3

assalammualaikum and noon love :) sehat hari ni?samasama kita panjatkan kesyukuran sebab Allah masih lagi memberi peluang untuk bernafas di atas muka bumi ni..alhamdulillah..readers,act kan kan kan aku nak sambung entry bintangbintang hati yang tertinggal kat johor nun..macam ramai je bunyi die kan?padahal tak ramai pun..hehehe..huishh,comel comel and comel..inilah kakak inilah sahabat inilah teman berduka inilah teman bergembira..Nurshakila Nordin..Qie,Kila,Norsha and so on..banyak betul nickname die..commercial name Shakila Shomot..hehehe..jangan marah erk?cepat tua nanti..hewhewhew..menulis tentang die kerana seriously,saya rindu sgt dgn die..almost a year tak jumpe..masihkah ade peluang untuk kite jumpe kakak?uwaaa..sedihnyaa..okayokay..let me introduce to all readers my pretty sis :)
comel kan?pinkpinky gituuuu :)

haaa..tengok tu dah ramai dah dok jelingjeling tengok kakak saya yg comel nih..wahai jejakajejaka tampan sekalian,sila hentikan..she's TAKEN okay..sbb tu die pegang blue tag yg comel tuh..die kan kecilkecil cili padi..she's kind hearted and kalau kami together,kami boleh gelak tanpa henti tau..power tak?hahaha..banyak kenangan kami berdua masa kami jadi roomate doludolu..kalau kami dah kebosanan dalam bilik,kami akan pandang each other and start bahan membahan..takpun skyping even katil sebelah menyebelah..ouhh.saya sgt merindui masamasa itu..

macam cikgu sekolah kan?selamat pagi cikgu Kila :)

ini olang kan even jauh dimata namun always dekat di hati..kakak,kenang daku dalam doamu..insyaAllah panjang umur kite jumpe ye..take care my pretty sis..ily,kakak :) u're my bintangbintang hati tau :)

credit to the photographer :)




semakin banyak yang ditulis semakin touching aku dibuatnye..yelaa kan,sampai one of my friend keep complaining yg aku kuat touching sekarang ni..padahal aku rase biasebiase je..hewhewhew..okayokay everyone,act aku dalam proses nak siapkan daily report nih..kalau aku membebel2 memang konpem tak habis sampai esok pagi..jadi cara yang paling selamat better aku stop di sini dulu..dan mugkin entry ni ade sambungannya..tunggu yee..macam ramai sangat je readers nak bace kan?ekekekeke..so fii aman Allah..thanks for reading and see you on the next entry..assalammualaikum and have a nice day :)


lovelove,
nazamohdnizam


2 comments:

Qie Shakila said...

warggghhhhh ~ wndu nak skype and chat, wc cm dulu~~~~ :( tapi pandai eh kamu. tak perlu puji sampai begitu sekali. nanti kakak kembang macam dorayakiii.. HAHA. wek ! perasan gilerrr.... btw, thnk you very3 much dikkk.. ur're also my bintang hati :)

nazamohdnizam said...

rinduuu itu semuaaa..warghhh..ur pleasure my sis..insyaAllah,pnjg umur kite jumpe nnt ye..