Sunday, December 11, 2011

hey guys,I'm back :)

: assalammualaikum..hyehye si cantik jelita dan si tampan rupawan..sehat?semoga sihatsihat dan senyum selalu ye..berkurun lame tak membebel kat blog hamba yang sudah bersawangsawang nih..entah tetiba bangun pagi tadi,on lappy..on fb and tweettweet jap then,bosan!pastu terdetik nak update blog ahh..yelah,asyik kene complaint je dgn ibu sbb blog dah berhabukhabuk dan tak retireti nak update..bile mood rajin dtg,bukan setakat update,tukar layout siap..haha..hurm,nak story pasal ape erk?haaa!act kan hamba sekarang tengah cuti sem..bosan jugak duduk rumah lamelame and tak buat ape..and tetibe sejak dua menjak nih rindu pulak dekat PJB tu..grr!macam gelikan bunyi die tapi tulah raelitinya.teringin sangat nak pergi tengok pengisythiran tukar nama PJB kepada PIS tapi macam tak kesampaian..jauh kott..kalau sebelah rumah hamba,dah lame dah hamba poie dah..*sobssobs*dahdah,takmo sedihsedih lagi ahh..hari nih hamba nak mempersembahkan bintangbintang hidup hamba di PJB nun sana :)


si baju pink yang berpeace bagai nih bernama Khairiyah binti Zulkiflei..tapi nama glamour die yaya..nama fb and twitter yayazulkiflei..status : SINGLE tau..kalau berminat sila lah add beliau..beliau suke berkawan dan boleh bercakap tanpa henti..haha..kalau die senyum mesti nak nmpkkan lesung pipit die tuh..haha..aset katanya..kalau kami jalan samesame mostly,org akn kate kami kembarr..OMGG!memang takla kan..walaupun suke membebel tapi she's kind hearted tau..haha<mcd satu ya,aku puji kau nih..HAHA>

nenek ya,take care and see u on the next semester :)
macam kembar ke kami nih?


yang ni pulak,abang pramugara yang menjadi kegilaan ramai..ehhh yeke?euwwww..terasa geli pulak bila menipu nih..haha..nama penuh mamat sengal nih Afiq Taqiuddin Shah bin Abd Khalid Shah..panjang kan?tapi biasebiase org panggil die Taqy je..hobby die menyanyi kott..suara market jugak laa..mane taknya,asal ade event je kat PJB tuh asyik die je atas stage..die nih cukup fofular kat PJB tuh..model lagi..penyanyi lagi atlet lagi..perghhhhh!mmg die dok bolot semua lah..haa,to all girls yg berminat dgn abg nih sorry takpat tolong..he's TAKEN okay..


huitt,taqy gudluck LI nnt..see you on the next semester..take care :)

gelap kan?tuh effect camera tuh..HAHA





 si hensem rockers nih diberi nama Muhammad Shahrin bin Norhisham..name glamour kat PJB nun tom..kenapa jgn tnye hamba..hamba taktahu pape..tapi dalam klgn kami berempat kami panggil dye adek..sepatah kata yaya,si tom nih bajet muda..haha..apeapejela..hurm,die nih nampak ganas tapi hati mak aii lembut cam sutera china bhaii..jangan terkejut la kan?HAHA..hamba dah mula nampak ade gurls yang dok jeling gambr die lamelame nih..haha..bahaye geng..dia sudah ada yg punyaaa..sorry takpat nak tolong ah kan?haha..baik hati and rajin tapi sekali dye mengamuk mak aihhh..takpat nak nak cakap lah kan..haha

taksuke style rambut baru die nih...grrrr!tapi sukehati kaulah dek,asal kau bahagia ye :)

kau bajet kau YB dek?haha..take care dek..jumpe lagi setahun k :)



nih la jantung hati si shahrin nih ha..sorry la cenul taknampak muke..tapi gambar nih sweet sgt :)

savanah hill in memories :)
sopan tak kami semua?HAHA
gambar berempat for the last time..will going to miss all of you :)


okayokay..kalau dekat blok pulak hamba ade jiran yang cukup baik hati..mereka nih dah macam adek seniri dah..mane tak nya..sakit pening hamba kat sane mereka tolong jengah..dan kebiasaannya time hamba sakit mesti roomate hamba takde kat bilik..sadis kan?ade satu hari tu,hamba demam teruk sampai takboleh bangun tau..mereka datang jenguk,bagi ubat,tuamkan kepala and belikan makanan..terharu sungguh time tu..adekadek,akak rindu kamuorg lahh..insyaALLAH kite jumpa lagi semester depan ekh..jage diri baikbaik..jauh dimata dekat dihati..no matter what,akak tetap sayang pada adekadek yang comel nih :)




yang bercermin mata tu pyka love kepakkepak..yang bertudung pink yg cukup riang tu bernama Nurizzati binti Abu Zakifadzil..yang inner hijau tu pulak bernama Nur Fatin Athirah binti Sobri..comel kan adekadek hamba?sorry guys,they already TAKEN :)


yang lain dah diperkenalkan..nih nak perkenalkan adek Siti Fatimah binti Hashim..nama pendek eymahashim..cute and kind hearted..simple tapi kelakau..in love with Mr.FHM :) hehe


nih jantung hati saya di PJB nun..hamba akan rindu kalian..selamat menjalankan tugas kawankawan :)


JPKK sessi Jun 2011 bersama wardenwarden.merekalah nadi kamsis PJB :)

actually,ramai lagi bintangbintang hati hamba yang tertinggal di PJB sana..bintang yang bersinarsinar pun ade..HAHA..gurau je..nanti hamba akan try semampu boleh untuk tulis lagi..so kepada yang tak tersenarai dalam entry nih jangan kecik hati and nangisnangis pulak eh..panjang umur,vitamin R ade,idea byk boleh la hamba tulis pasal kalian pulak okay..so dah panjang benau dah entry kali nih..tangan mula lenguh tak memasal..idea pulak dah mula nak mengering..sebelum melalut ntahpape baik hamba stop dulu di sini..doakan semoga hamba nih sentiasa dikurniakan mood rajin untuk update blog picisan nih..<bajet macam banyak readers je kan?haha>..lagi satu,kalau ade bicara hamba ade menyinggung hati readers ke..ampun maaf hamba hulurkan ye..ewahhhhh..okay lah..gtg..see you on the next entry..jangan rindurindu hamba ye..haha..take care and thankyou for reading  guys :)
assalammualaikum

lovelove,
nazamohdnizam :)

5 comments:

yaya zulkiflei said...

thankyou for giving me some space and that sweet word in this awesome blog . you one of my bintang bintang hati too :)


http://gemukbulat.blogspot.com

nazamohdnizam said...

ur pleasure..terharuuuunyaaa :)

Qie Shakila said...

nice entry :) blog pun dah maju.

nazamohdnizam said...

thankyou kakak...biasebiase saje lah..eleh,blog die lagi lawa

nadiah said...

sedih je ..