Monday, September 19, 2011

cemburu?yes I do!!

assalammualaikum..salam ceria semua..hurm..maseh tak terlambat rasenye saya nak ucapkan salam eidulfitri mmaf zahir batin kepada sesiapa yang mengenali diri hamba ini..hahahaha<eceehhhh..ayat nak menggelabah tak tentu pasal je kan?>hurmm..actually,tengok tittle mesti macam nak nanges kan?statement yang alaala gedik tak bertempat pun ade..tapi itulah hamba rasakan sekarang..jealousssssss banyakbanyak dengan blogger yang dapat update blog die everyday..ape dieorang ni tak reti nak penat ke?hadoiiii..kekeadang one day sampai 3-4 entry per day..meme dahsyat lah kome sume gamaknyee..student life ni macammacam kan..dengan assgnment yang melambaknya,dengan tutorial yang menggunung,tak masuk quiz,pop quiz test lagi..mak aiiiiii..memang macam panda dah mata hamba ni..hadoiiii..tulah pasalnya blog hamba berhabuk+bersawang dan yang sewaktu dengannya lahh kan..tak sempat nak update haaa..ni baru terbuka hati nak membebel kat blog yang dah naik expired ni haa..hahahhaha..banyak story nak kongsi sebenarnyaa..nantinanti la yee..sedang cube nak merajinkan diri yang sedia malas ni..okay sume..jangan lupakan doakan saya untuk kerajinan saya membebelbebel..hahhaha..thanks for reading yaww..sayang anda semua..hahaha..take care everyone..see on the next entry..tata..assalammualaikum~


bersama si comel Adriana Sofea Mohd Nazirul


**nampak tak ciriciri kakak mithali hamba?hahhaha..gurauan semata..sekadar nak show off si kecil tu comel..yang bershawl purple tu sila abaikan..huhuhu



1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini