Saturday, May 21, 2011

ragam anak anak kecil ku..

assalammualaikum dan salam muhibbah semua..lamenya tak jumpe..busy sgt sejak dua menjak nih..<<cehh ayat nak poyo rajin je..huhu>>hurmm..first of all..saya nak wish happy birthday kat dua olang kawan saya yang celebrate birthday dye hali ni..adda dan saedon..guys hb eah..rindu kamuorang banyak2 tahu..ehhh..lupa nak cakap saya benonye rinduuuuu nak membebel dan berkongsi story di thetalkative ni..heheheh..tym kuliah pun busy..tp tym cuti lebih bz..bhahahha..dahsyat bukan?hehe..nak update blog pun tak sompek ha..ni pun curik maso haa..act,byk cito menarik dah terlopeh..macam2 insiden la sonang cakap..dengan upside down cake yang still menjadi bahan gurauan seisi family..hehe..menarik bukan?tapi kan saya nak story tentang job baru saya..being a BABYSITTER sepanjang cuti sem kali ni..<<masih single pun boleh jadi babysitter..amacam?anda ade?takde kan..  hahaha>>  penat penat dan penat..kalau tak caye try la jadi babysitter macam saye..huhu..memang penat..kalau soal penat ni saya memang tak pernah nak menipu..huhu..dan moral of the story saya belum bersedia tuk jadi ibu muda la camni..hehehe..penat ouhh..nak dodoikan die tido..nak pergi buat susu..mandikan semua..tu belum tang die melalak sampai satu taman dengar..huhhh..serius penat..memang saye triple selut la kalau seorang ibu boleh uruskan sampai 10-15 orang anak..saye dah macam HULK dah kat rumah..menjerit2 kalau nak suruh senyap..hehehe..dahsyat bukan?nih haa saya persembahkan anak-anak kecil saye yang ade 1001 macam perangai..

ini si naughty yang suke buli saya..

ni si comel yang cukup manje..name glam dye KUNGFU PANDA..comel kan?haha

hurm..duadua comel..tapi duadua sangat mengadangada ya ampun..hehe..sobssobs.saba yola..<<dah pandai cakap nogohori skrg tau..huhu>>hurmm..penat tu of coursee la kan..tapi seronok!bile dah balik jb..mula dok rindu merekamereka ni..hishhh..hurm..setakat ni dulu je kott..story kali ni..so readers..thanks kerana sudi dropping n bace entry kali ni..so tc everyone..see on the next entry ya..tadaa..assalammualaikum~

*p/s:layout lame dah bosann tengok..n serabut bebeno..tukar yang simple je haa..hehhe..header blog tetap tak pandai nk buat seniri lagi..hehehe..

3 comments:

cik cek said...

he he he....baru tau susahnya jadi ibu ek....target 9 tahun lagi tu amacam...masa tu dah byk ilmu kot....tak gitu naza....he he he

nazamohdnizam said...

hehehe..memang susah..ntahla no komen..9 tahun lgi..nak kene nuntut ilmu bbyk ni..hahaha

" J " said...

teringat pulak kat ank buah..